Снимка: БГНЕС
fallback
Гърция отчита по-малък брой случаи на заразени с коронавирус, но при смъртните случаи има ръст, обявиха гръцките здравни власти, информира БГНЕС.
 
Броят на новите случаи на заразяване с ковирус за 24-часовия период в неделя е 10 985 спрямо 16 023 от предходния ден. Регистрирани са и 95 смъртни случая, което е повече от 72 в събота. 
 
През последното денонощие са направени общо 197 574 диагностични теста в сравнение с 320 018 през предходното денонощие.
 
Средната възраст на заразените е 35 години, а на смъртните случаи - 78 години, съобщиха властите. Средната възраст на пациентите в интензивни отделения е 65 години.
 
Най-много новозаразени за денонощието са регистрирани в регион Атика, който включва столицата Атина (2772), следван от Солун (1433).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 2 години

Законът за задължителна ваксинация важи само за хората над 65 години и за медицинските служители. Естествено им бе дадено достатъчно време, за да се ваксинират. За ваксиниране на дете в началото на Януари се чакаше Март месец. Ако се поразмислиш малко логично, ще разбереш, че не може милиони хора да се ваксинират в един ден.

20

до 16

преди 2 години

"За да се ваксинираш,трябва да запазиш час в електронна платформа и обикновено чакаш около месец да ти дойде редът".Ти верно си злечовече.Обясни с прости думи за глупостта,която си писал.Как така при толкова "разумни и съвестни хора,които уважават и слушат лекарите,чакат месец да им дойде реда",има закон за задължителна ваксинация?Това не се ли прави там,където хората НЕ ИСКАТ?Затова ли повечето лекари ги изгониха от работа,защото не искат да се боцкат?Въобще наясно ли си какви глупости си писал

19

В.

преди 2 години

Нали бяха предпазени бе?

fallback