Снимка: БГНЕС
fallback

Бебе с COVID-19 e сред новите 198 случая, регистрирани в Пазарджишко за последното денонощие, съобщават от Регионалната здравна инспекция. То е настанено в МБАЛ-Пазарджик, съобщава Нова тв. Заболеваемостта за 14-дневен период продължава да нараства и вече е 1400 на 100 000 души. Хоспитализирани са 27 от новорегистрираните пациенти.

От РЗИ посочват, че от новите положителни случаи имунизираните са общо 44, като от тях 30 са със завършен имунизационен статус, а 13 са с бустерна доза.

Сред новорегистрираните са девет ученици, двама учители, лекар, медицинска сестра и двама санитари. За изтеклите 24 часа са починали четирима мъже и две жени, на възраст от 68 до 85 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Глух Пор

преди 2 години

Пише в статията - дете с ковид! А заради ковид ли е прието или защото е глътнало монета? Само за гълтане на бурми или монети или падане от легло знаем, ковид бонуси не се полагат, но ако му бръкнат с клечка в носа на бебето без нужда, бизнеса е на ред.Майтапя се! Както в всички знаем в България корумпирани за пари лекари и болници няма!!! Както журналисти. И не само в България напоследък.

12

Анонимен

преди 2 години

Премиера на Австралия Скот Морисън наскоро каза че всеки който се инжектира носи на своя отговорност страничните реакции от бъркоча след като е подписал информирано съгласие. Излиза че задължават хората да се боцкат и за всичко каквото им се случи са виновни сами на себе си защото са се съгласили с експеримента, това е връх на нахалството.

11

Анонимен

преди 2 години

Горкото, нямало късмет, родило се в антиваксърско семейство.

fallback