fallback
 
"Ако човек е преболедувал COVID-19, трябва да си постави ваксина след 6 месеца или година." Това каза пред Bulgaria ON AIR проф. Чавдар Ботев. 
 
"А ако си поставим бустерна доза, с 50% намалява шансът да се разболеем", смята хематологът. 
 
Според него лечебните заведения в България не лекуват болните от Омикрон правилно. 
 
"От хората, които са излезли от тежко състояние, прекарали в болница, 80% намираме катастрофални бактерии. Това е нещо страшно и смъртоносно", алармира той.
 
"Излизат хора от клиники с велики светила с по 3 антибиотика. Трима души изследвам във фамилията, и тримата са с клостридиум. Жената умира. Значи, неправилно лечение и ние го бутаме да се случва и много грешно се говори. Говорим за ваксинирани и неваксинирани, колко влизат в отделенията. Отделението трябва а е друго: Неправилно лекувани, ваксинирани и неваксинирани. Тогава ще видите, че 95% от хората са неправилно лекувани с антибиотици", каза още проф. Ботев.
 
Вижте повече във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Магелан

преди 2 години

Шок и ужас.Пълни глупости като неправилно лечение.Още по зле.Полетико мафиотскомелицински сценарий за смъртен геноцит и съзнателно затриване на нацията при лечение с антибиотици в БГ.Защо не кажат как ги ликуват тежките случай от Ковит в Западна Европа..И там има много заболели въпреки че ваксенираните са много но няма почети починали.Сега е момента *** Гешев да се самосезира и са разледва и открий кой създадоха този сценарий.Ако ги открие може да стане и национален герой.

49

Дас

преди 2 години

Аз съм от гр. Добрич и бях свидетел как от covid-отделението излизат лекари които носеха разни проби и бяха със чували на главите и преминават спокойно през чакалнята на спешноотделение все едно ние сме някви овце все едно ни няма яд ме е че нямах батерия на телефона да ги снимам

48

Анонимен

преди 2 години

Че разделяйте ги болните бре,а не всичките като индустриално на конвейр,поточна линия от Ковид под един модел въпреки че уж имало било варианти от него,че от друго нещо,но били от него,че кой,кой никой не може да каже,че тез даже най-отгоре,които задавали начините,методите,мерките медицински и санитарни досущ как в индустриално производство с по много бройки,като персонал само от изучени по човешки ресурси,а нямащи персонални виждания с отговорност за всяка болест за лечение и всеки разболял се

fallback