Снимка: БГНЕС
fallback

Държавният служител Сю Грей е разпитала британския министър-председател Борис Джонсън във връзка с партитата, организирани на "Даунинг стрийт" по време на карантинните ограничения, съобщава вестник Telegraph.

Oще по темата

Според негови източници премиерът е докладвал информацията, с която е разполагал на Грей, която ръководи разследването на евентуални нередности. Точно кои партита са били разследвани по време на разпита, както и други подробности, не бяха оповестени.

Тази седмица трябва да бъде публикуван доклад за ситуацията около предполагаемите нередности, случили се на "Даунинг стрийт" 10 по време на блокирането, предава БГНЕС. Вестникът пише, че обкръжението на Джонсън вече планира да реагира на констатациите на разследването, като обещава преразглеждане на "културата на пиене" и възможността за оставки на редица висши служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е кога Британците ще осъзнаят, че за да окупират цялата индустрия едни 5-6 големи корпорации в Англия ги изкараха от ЕС, защото не можеха да се конкурират и сега едни ще станат МНОГО богати докато останалите постепенно ще обеднеят значително.

10

CAT

преди 2 години

Английска . Нагла, английска, проста ...

9

Анонимен

преди 2 години

Борис е пътник. Щом и от неговата партия не го харесват. Нали Джон Беркоу се "пенсионира" от парламента, като го видя какво представлява.

fallback