Снимка: БГНЕС
fallback

Служител в частна лаборатория в Пампорово опитал да продаде фалшив зелен сертификат, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Смолян.

При специализираната полицейска операция е задържан 48-годишен мъж от Хасково, служител от немедицинския персонал на лабораторията. Случаят е разкрит след получен сигнал в полицията.

Търговецът на подправения документ е задържан в момент на получаване на 300 лева за издаване на ковид сертификат на гост на курортния комплекс, без да са направени изследвания. По случая е образувано досъдебно производство, а процесуално-следствените действия се извършват под ръководството на Окръжната прокуратура в Смолян.

От полицията ще продължат проверката в лабораторията, за да се изясни дали има и други случаи на търговия с фалшиви сертификати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

гост

преди 2 години

АПСОЛЮТНИ ЛЪЖИ , СЪЩО КАТО МОМЧЕТО , КОЕТО УМРЯ В БОЛНИЦАТА И СИ ПРИЗНАЛ , ЧЕ ИМА ФАЛШИВ СЕРТИФИКАТ . НЕ МОЖЕ ДА ПОПИТАМЕ ДАЛИ Е ТАКА , НО ЛЕЧЕНИЕТО В БОЛНИЦИТЕ Е НЕПРАВИЛНО И ЗАТОВА УМИРАТ ПАЦИЕНТИТЕ . СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ГЛАВАТА ЗА ПРОТОКОЛА НА ЛЕКАРСТВАТА И АНТИБИОТИЦИТЕ ЗА БИЛО И НЕБИЛО . АЙДЕ НЯМА СМИСЪЛ , И НЯМА ДА СЕ НАБОДА ЗА КЕФ НА САТАНИСТИТЕ .

13

Анонимен

преди 2 години

Левак :))

12

Какво искате?

преди 2 години

За фалшива пандемия фалшив сертификат

fallback