Снимка: БГНЕС
fallback

Няма връзка как протича омикрон в Европа и как ще протече в България, у нас вероятно ще протече по-тежко, прогнозира проф. д-р Костадин Ангелов, бивш министър на здравеопазването в правителството на ГЕРБ, по БНТ.

В другите страни ваксинирани са 70% от населението, в България 70% са неваксинираните, припомни той.

Съветвам премиера Петков да не говори за болнични легла, защото съществени не са те, а медиците, които ще лекуват. Проблемът не са леглата, а лекарите, подчерта професорът.

Бившият здравен министър повтори, че има съмнения за корупция при купуването на тестове за училищата, и то на високо ниво в здравното министерство по времето на служебния кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Жеко

преди 2 години

Товяа че си лекар не значи че разбираш биологията на човек!!Медицината в българия в основни линии е нещо като занаят!Малко са лекарите които могат да мислят и да свържат 2 и 2 !!

81

Стефанова

преди 2 години

Естествено, че ще е по тежко, защото в България Ковид19 не се лекува правилно. Това е сърептококова инфекция и тя се лекува с пеницилин още при първите симптоми, за да не се получи възпаление на сърцето, а от там и емболии, тромбоемболии, инфаркт или инсулт. Ама нали трябва да пълни болниците, за да взимат лекарите двойно и тройно.

80

ЗАТОВА

преди 2 години

СПИРАТ плановите операции и СПИРАТ достъпа на болни хора без Ковид до медицински услуги. ЗАТОВА ПЪК НЕ СПИРАТ не закачат курортния бизнес, ски, спа, фитнес, дискотеки, кръчми, нощни клубове и училища ВСИЧКО Е ОСТАВЕНО ДА РАБОТИ И НЕ ГИ СПИРАТ. Ще има умрели разбира се и то на хора без Ковид.

fallback