Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Черна гора въвежда от днес, 2 януари 2022 г., изискване за българските граждани, пристигащи на нейна територия, да представят удостоверение за извършена ваксинация или документ за преболедуване на Covid-19 или отрицателен резултат от PCR тест, направен в рамките на 72 часа преди пътуването.

Може да бъде представен и отрицателен резултат от бърз антигенен тест, издаден от оторизирана лаборатория, направен 48 часа преди влизането в Черна гора.

От своя страна Кипър обяви, че от 4 януари при влизане в страната всички граждани, включително ваксинираните и преболедувалите коронавирус, ще трябва да представят резултат от PCR тест, направен до 48 часа преди пристигането им на острова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

11

преди 2 години

Кат пръднaт в Западна Европа, на изток се окъкват.

10

Черна гора

преди 2 години

За последните седем дни в Черна гора имат 7 пъти повече новозаразени на човек от населението в сравнение с България. Те са с 43,9% напълно ваксинирани, което явно е недостатъчно. В средата на декември 2021 имаха много малко нови случаи след вълната с Делта варианта, но сега са с Омикрон и за нула време имат страшно много нови случаи. За 7 дни новите случаи се увеличиха 4 и половина пъти

9

Анонимен

преди 2 години

ЕЕЕЕЕ верно ли бе? Е сега как ще ходим до Черна Гора? Ние всички българи като ходим там по 6 пъти годишно сега ще страдаме яко!

fallback