Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

1 033 са новите случаи на коронавирус у нас за последните 24 часа, сочат данните на Единния информационен портал към полунощ. 4,2% от направените 24 343 теста са положителни.

Oще по темата

Най-много са новите случаи в София - 342, следват областите Варна - със 118 и Бургас - със 107 новоинфектирани.

В болница се лекуват 4 047 души. От тях 467 са в интензивно отделение.

Като излекувани за 24 часа са отчетени 295 души, починали са 40.

През последното денонощие са били поставени 1 186 ваксини. Общият брой на хората със завършен ваксинационен цикъл у нас вече е 1 897 154.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 2 години

Процента на положителни проби рязко намаля и ако беше служебния кабинет може би щеше да отпусне малко мерките поне т.н. ковид сертификат да отпадне поне за празниците и ваканцията. Те гостите от чужбина, учениците и ромите така и така си брицат по моловете безпроблемно. Трябваше да има глътка въздух, но ние се водим по господари коледари. Отровиха и опорочиха най светлите празници Бв и К.

72

Парадокси

преди 2 години

До До 67 ПарадоксиЕ и в пъти повече са ваксинираните в сравнение с Бг.2-3 % разлика без проверки в гугъл не е зле де 77 там и 80 .

71

ИЗГОНВАНЕ на Китаец1

преди 2 години

Здравния министър е сложен за да ни пази от всякакви вируси, нас, българите...Ако има Епидемия от Китайски ВИРУСИ, министъра трябва да ИЗГОНИ от България всички китайци , да ЗАПАЛИ и ЗАКРИЕ Китайските Ресторанти и китайските Магазини, за да живеем добре, ние българите..Министъра, ако знае че китайците пренасят вируси с самолети, трябва ,заедно с другите министри да поискат ПОМОЩ от съюзниците от НАТО да СЪБОРЯТ всякакви китайски заводи за вируси, както събориха заводите за вируси на Садам Хюсеин

fallback