Снимка: архив, БГНЕС
fallback

От COVID-19 почина гръцкият журналист и известен противник на мерките за насърчаване на ваксинацията Йоргос Трагас, съобщи "Прото тема".

Oще по темата
Трагас е починал на 72-годишна възраст от усложнения след заразяване от COVID-19.

В съобщение на атинската болница "Сотирия" се казва, че той не е бил ваксиниран.

През февруари 2021 г. Трагас обяви създаването на политическа партия под името "Свободни хора". В позициите на партията се казва, че "задължителността на ваксинацията, както това става в Гърция с косвено и пряко изнудване и различни форми на заплаха, е съвременна тирания и засяга човешките права и етиката на медицинската наука".

/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

153

Вируслав

преди 2 години

До ПУКАНКИ- От какво да се плашим? От това че и Омикрон тръгна единствено от ваксани, до един? Или че само ваксани го разнасят по света чрез сертификатите си? В Норвегия 120 души и 50 души персонал, до един ваксани. почти всички се заразяват с Омикрон от двама ваксани. И сега стана мацано в Норвегия. А уж бяха преборили ковида с масови вакси?

152

Ха!!!!!

преди 2 години

Със сигурност са забранили да му се дава Ивермектин а направо са му напъхали тръбите за да го уморят. И защото при интрубиране се плаща тройно на болницата. В Щатите на един шериф с ковид му спретнаха същия номер. Направо са го съсипали в болницата. Лекуващата му лекарка е искала да му даде Ивермектин, но са изгонили. Жена му започнала съдебни дела с болницата. Накрая успяла. След Ивермектина се върна човека на белия Свят. Мога да дам линк.

151

ПУКАНКИ

преди 2 години

Нещо се подплашиха, изтрезняха антиваксърите! Ако погледнат в интензивното или моргата представяте ли си как ще реагират? Сигурно ще се набодат целите с игли! Вашата действителност не е лицеприятна антиваксърчета!

fallback