Снимка: БГНЕС
fallback

Протести срещу COVID ограниченията се проведоха в много европейски държави.

Oще по темата

В Чехия демонстрацията беше насочена срещу задължителната ваксинация на пенсинерите, военните, здравните работници, полицаите и пожарникарите.

Мярката беше наложена от отиващото си правителство на премиера Андрей Бабиш и трябва да влезе в сила през март, припомня БНТ.

Демонстрацията протече без спазване на физическа дистанция и без носене на маски.

Малко над 60% от населението на Чехия са напълно ваксинирани срещу COVID-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХората от елита са ваксинирани, или така ти казват конвенционалните медии? Разумният човек е способен на абстрактно мислене и не вярва на всичко, което му казват. Да поставяш под разумно и обосновано съмнение една информация, независимо от кого и откъде идва тя, е белег за висша мисловна дейност. Последната очевидно е неприсъща за онези, които "вярват в науката". Науката борави с емпирични доказателства и анализи, а не с "вяра".

25

Анонимен

преди 2 години

До QanonДано да е така. Много хора около мен, които са ваксинирани с две дози рнк ваксина, съответно с единствена от еднодозовите векторни, вече изпитват много сериозни съмнения относно бустерните дози. Мислещите хора започват да си задават въпроси. Защо в западните държави с ваксинирани 90% и повече имат най-голямата вълна досега? Защо се слагат множество бустери, ако ваксините наистина работят? Какво не ни казват и защо се бута към задължителна ваксинация, ако вексините са неефективни?

24

Анонимен

преди 2 години

до 18 - хората от елита са ваксинирани сто пъти отдавна. Тези теории за ваксините са за плебса затова и той мре...

fallback