Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Нощните клубове във Франция ще бъдат затворени за четири седмици от петък в опит да се противодейства на рязкото увеличаване на случаите на COVID-19, особено сред младите хора, заяви министър-председателят Жан Кастекс.

В училищата също ще се изисква по-строга социална дистанция и по-широко използване на маски за лице, тъй като Франция е изправена пред пета вълна от случаи на вируса, които отново пълнят болничните легла, каза Кастекс.

Засега правителството се въздържа от налагане на по-строги мерки за населението като цяло, предаде БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

до 23 от славянин

преди 2 години

''40 хил заразени 100 умрели - Франция2500 заразени 200 умрели - БългарияКаква е тази разлика?''Мини през френска и през българска болници и ще разбереш каква е тази разлика!

24

славянин

преди 2 години

''Нощните клубове във Франция ще бъдат затворени за четири седмици от петък в опит да се противодейства на рязкото увеличаване на случаите на COVID-19, особено сред младите хора, заяви министър-председателят Жан Кастекс.''Ха-ха-ха, още една от отличничките по масово бодене в европа пропищява от ''рязко увеличаване на случаите на ковид-19''! Отровите работят за разпространениета на заразата, каквото е и предназначението им!

23

Анонимен

преди 2 години

До Да 23"Каква е тази разлика?" - демография (средна възраст), хроничните болести, ниво на здравеопазване, чистота на въздуха, стрес, качество на храната, водата и още много, много други фактори

fallback