Снимка: Pixabay
fallback
"Здравната система в България през последната година и половина е особено разклатена. Тя има нужда от вземането на спешни мерки. На първо място новият здравен министър трябва да вземе важни и адекватни решения, свързани с COVID кризата, за да може бизнесът и обществото да са спокойни, че това, което ще се направи е най-разумното".
 
Това заяви в ефира на Нова тв д-р Аспарух Илиев, ръководител на лаборатория в Берн.
 
Той коментира и евентуалното назначение на професор Асена Сербезова за здравен министър.  
 
"Моята работа с екипа на „Продължаваме промяната” е много преди изборите, във връзка с приоритетите и програмата в здравеопазването. Трябва да се види дали професор Сербезова наистина ще бъде кандидат за здравен министър, но моето впечатление от нея – като специалист и човек, познаващ здравеопазването, е отлично, въпреки че не я познавам лищно", подчерта той и изтъкна, че темата "Здравеопазване" трябва да бъде много важна за бъдещите управляващи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Данчо

преди 2 години

Здравна реформа, то денонощни аптеки няма, ковид дете на 20 дена го препращат през болница в болница ! Тея да ги обесиш не заплата на народен представител да им дадеш !

38

Анонимен

преди 2 години

Демек знае се къде е обучавана и не е нужно да я познава за да знаеш че е отлична за поста - няма да сбърка правоверната линия на Фарма мафията, каза ръководителя на отдела за почистване на някаква лаборатория в Берн. Тоя плъх няма ли кой да му затвори клозетната уста накрая?

37

fact

преди 2 години

Чекай ти обясним за "Здравната система"!Прават се вноски, за да може с парите на бедните да се лекуват богатите и правоимащите. И ДОТАМ! АМА БЕДНИТЕ УМИРАЛИ И НЕ ПРАВИЛИ ВНОСКИ.....РАЗКЛАТЕНА Е СИСТЕМАТА!К7огато едно нещо ти е търговска далавера и грабиш оттам с пълни шепи - е нема как да накараш хората да си дават парите. ИЛИ ИМА! АМА ТИ ТРЕБВА АВТОМАТ КАЛАШНИКОВ, МОЖЕ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ. Когато милиони граждани са плащали без да получат нищо - далаверате секва, а такива като тебе пищът.

fallback