Снимка: БГНЕС
fallback

Нидерландските здравни власти съобщиха въз основа на първи резултати от направени тестове, че вероятно десетки пасажери на два полета с около 600 пътници, пристигнали през вчерашния ден на амстердамското летище Схипхол от Южна Африка, са с COVID-19.

Oще по темата

Тестовете са им направени от нидерландските здравни власти на летището, след като са пристигнали, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Резултатите от новия вариант на коронавируса може да са ясни до две седмици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Неочаквано тъп

преди 2 години

Едните и другите са прекалено много за територията която обитават. Требва разреждане чрез смърт от Covid. Едните са 16млн.на 2,5 по малко площ от България. Другите са 60млн. концентрирана в 1/3 оттериторията им. Едните пушат трева, другите Ройбойс, ние го пием кат чай. Требва яко разреждане

79

Nemo

преди 2 години

Във медицинските книги пише,че ваксина не се поставя по време на пандемия,защото вируса мутира...Е резултата го виждаме.Този вирус няма да си иде скоро благодарение на ваксините и тези,които се ваксинират

78

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме ,че всички експерименти се правят в Южна Африка. То робство няма ама им бодат каквото им падне. Да ви е познато?

fallback