Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Мъж от Словения би всички рекорди по ваксиниране срещу коронавирус, като му били поставени невероятните 23 дози, съобщи Макфакс.

Зад неговия рекорд не стои страх от инфекция. Както съобщават словенските медии, човекът се ваксинирал срещу пари от името на други хора.

За да ви бъде поставена ваксина срещу коронаривирус в Словения, е достатъчно да покажете здравноосигурителна карта, в която няма снимка на здравноосигуреното лице.

Това не е единственият случай в Словения. Порталът "Свет 24 " неотдавна съобщи за словенец, който се е ваксинирал 6 пъти. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

...ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО!

преди 2 години

До Анонимен -61. Словенеца, е показно за всички, и за нашенците безстрашни любител-ваксъри, че е време да си направят трезво заключение за бозата която им предлага СЗО. И малоумния вече разбра, че ваксината ако е качествена, а не пълна боза, този рекордьор на 23 поставени игли нямаше вече да е сред живите...! Хора четете, много четете и се интересувайте, и не позволявайте да ви водят като кон с капаци. Изпишете на компютъра си: " ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД" - проекта в който участва от години СЗО...

61

РЕКОРДЬОР - 23?!

преди 2 години

До Анонимен - 61. Разбира се, ако ваксината беше ефикасна, този, вече станал световно известен "рекордьор", щеше отдавна да се е възнесъл при Св. Петър и да играят на карти. Словенеца, да си постави не само "23 ?" ваксини, ами да си постави още два пъти по "23 ?" няма да има страничен ефект застрашаващ здравето му. Няма съмнение, експеримента го доказва. Това какво ви говори?! Ефикасна ли е ваксината?! Не разбира се - в противен случай този юначага щеше да е ритнал камбаната и гушнал букета

60

НЕ СЕ ДУПЧЕТЕ...!

преди 2 години

СЪОБЩЕНИЕТО НА МАКФАКС още веднъж твърдо доказва с феномена 23 дози ваксина, че ваксината срещу Ковид-19 е безполезна неефикасна, както 75% от всички лекарства произведени от фармацевтичните компании - продукт който им носи милиарди печалби. Потърсете и прочетете за проекта "Златния милиард" в който участва СЗО в разработката на ваксини, там ще намерите отговора на много въпроси за които здравеопазването изобщо не говори. Какво си мислите за словенския рекордьор? - сигурно е жив човека?!

fallback