Снимка: БГНЕС
fallback

Дейвид Набаро, който е специалният пратеник на Световната здравна организация за COVID-19, заяви в понеделник, че задължителната ваксинация срещу коронавирус трябва да се гледа като "крайна мярка", съобщи БНР. 

Забележките на Набаро идват, след като Австрия обяви решението си да наложи задължителна COVID имунизация от февруари 2022 г., като и други европейски страни обмислят подобни мерки.
Oще по темата
 
"Ако изобщо е възможно да се избегне необходимостта да се изисква от хората да бъдат ваксинирани, или в противен случай ще получат някаква санкция, наистина бих предпочел това. От друга страна обаче, ако има абсолютен отказ от ваксинация, тогава напълно разбирам правителствата, които гледат на възможност за въвеждане на задължително изискване", посочи Набаро от СЗО пред Sky News.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 2 години

След всичката помия по медиите,намерете сили да си представяте хубави неща,така се изгражда опъка реалност на съществуващата.

31

Анонимен

преди 2 години

Търтей на хранилка удобно създадени и отгледани точно за такива моменти.Вършът си работата с мерак и професионално.Взимат огромни заплати прахосват пари по скъпи хотели не случайно Доналд им спря кранчето.

30

Анонимен

преди 2 години

Тази ваксина вече е задължителна, даже по-задължителна от всички останали. Ако не се ваксинираш за тетанус например, плащаш една глоба и толкова. Ако не се ваксинираш за Ковид и до библиотеката не можеш да отидеш. Даже убийците имат достъп до повече неща от неваксинираните.

fallback