Снимка: БГНЕС
fallback
Чехия регистрира над 14 000 случая на заразени с коронавирус, предаде Ройтерс. По-рано тази седмица беше отчетен рекорден брой новозаразени - над 22 000. 
 
Правителството в Прага обсъжда затягане на мерките от следващата седмица. Премиерът на страната Андрей Бабиш съобщи, че от понеделник ще бъде забранен достъпът на неваксинирани граждани до обществени събития и услуги.
 
Ще се признават само сертификатите за ваксинация и преболедуване на COVID.
 
И други европейски страни като Германия, Австрия и Словакия затягат мерките след като отчетоха значително увеличение на случаите с коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Darth shadow

преди 2 години

Естествено неудобните инакомислещи винаги са преследвани, а участа на ваксинираните ще е без име и идентичност само поредица от цифри и да забравят за притежание на каквото и да е било защото господарите глобалистки няма да оставят нищо на робите си..Който иска ще разбере за какво става въпрос

22

Анонимен

преди 2 години

Докъде я докарахме. глу.пците да мислят эа умните като эа о.вчици..

21

Анонимен

преди 2 години

Много правителства се принуждават от световната управляваща фашистка мафия да правят неща които са с/у народа си и са лишени от всякаква логика. Тези "заразени" които се описват в спонсорираните стъкмистики на файзер и модерна са просто тествани с фалшивия тест като "позитивни". Те НЕ СА болни по болнични легла!!!! Но овчиците продължават да блеят, вярват и редят на опашка да ги стрижат, докато не осъзнаят че господарите им искат от тях суджук, не вълна.

fallback