Снимка: Pixabay
fallback

3223 нови случая на коронавирус у нас отчитат здравните власти. Направените тестове са 32 052, което означава, че положителните проби са около 10%.

Активните случаи са 112 107. За последното денонощие са излекувани над 4000 души. За лечение в болница са настанени 7 924. 725 от тях са в интензивни отделения.

Още 276 души са изгубили битката с вируса. 96,74% от тях са били неваксинирани. Вчера са поставени 16 809 дози от ваксините срещу COVID-19.

!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async");

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

227

глупаци

преди 2 години

Втората графика е грешна и не е достоверна! Плащат ли ви?

226

Анонимен

преди 2 години

Българите винаги им идва умът и се сещат да правят нещо, когато вече е твърде късно! То затова сме и толкова орязани от войните. А от близо 80 години България е една треторазредна държава. Няма такова просто население в Европа. Ще има доста смърт от ковид-а.

225

Да питам

преди 2 години

Лекар твърди, че ранното ставане на антибиотици може да влоши протичането. Защо масово се изписват? Авторе, интересува ви темата, кажете вие! Или не ви интересува, а си пишете по служба? В чужбина как лекуват? Като тук ли, не ли?

fallback