Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Военномедицинската академия в София отправи призив за доброволци в борбата срещу COVID-19.

„Доброволци, участвали в преодоляването на предходните вълни на пандемията от COVID-19, отново са в помощ на екипите на Военномедицинска академия (ВМА).

Oще по темата

В началото на извънредната ситуация в България през 2020 г. десетки доброволци подкрепиха лекари, сестри и медицински работници, борещи се с коварната болест. Жест, с който останаха завинаги в сърцата ни.

ПРИЯТЕЛИ, ДНЕС ОТНОВО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОДКРЕПА.

Затова се обръщаме към всички студенти по медицина (от последните курсове на обучение), студентите по здравни грижи (медицински сестри), специализанти, лекари и медицински сестри или доброволци (които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност), които имат желание и възможност да се включат активно и да подкрепят екипите на ВМА.

Всеки, който желае да го направи, може да го заяви на е-mail: vma@vma.bg, като остави своите имена, курс на обучение или професия, телефон и електронна поща за обратна връзка.

За всички доброволци са осигурени необходимите лични предпазни средства. Задължително е да притежават „зелен сертификат”, се казва в призива на ВМА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента там да отидат доброволци всички страхуващи се да се ваксинират, неносещите маски, твърдящите, че вирус няма и подобните на тях. Разбира се повече от санитари няма да бъдат, нямат квалификация за нещо друго.

55

Вьзмутен

преди 2 години

Кацаров даи пример

54

помним

преди 2 години

импексова със сигурно е първата желаеща ,,,,,,,да се снима в празна стая :)

fallback