Снимка: БГНЕС
fallback

През последното денонощие у нас са установени нови 6816 случая на коронавирус, а 124 души са починали, показват данните на Единния информационен портал. Направени са 50 356 теста – около 13% от взетите проби са положителни. Поставени са нови 26 327 дози ваксини.

1107 са постъпилите в болници за последните 24 часа, общо хоспитализирани в момента са 7325 души, от които 608 са в интензивни отделения.

Над 94% от жертвите на вируса през последното денонощие не са ваксинирани.

Почти 2000 от новите случаи са регистрирани в София.

Напълно ваксинирани у нас са 1 466 012 души.

 
!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async");

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

365

Solar Power

преди 2 години

До Мартин Лутер: Ами чукни на кривата започва от 32-*** :) сега са 124 цели 4 пъти отгоре. Просто не е начертана добре. Кривата може да я видиш много добре на worldometer.В топ4 в света сме по смъртност. Преди нас са познай кой ? Македонците :)

364

Анонимен

преди 2 години

Да направят и графика за процента заразени на база изследвани не само да ми увеличават кривата на положителните

363

студио Х

преди 2 години

Защо ли са повече болни,не обясняват! Не е това за ,което говорят! Причина са маските!Близо две години ,всеки ден да носиш маски,няма как да си здрав! И, сега -ето го и резултата -бактериални пневмонии! Пневмониите са с идентична симптоматика ,с рекламираният търговски вирус КОВИД 19! Не можеш да докажеш,че е бактериална пневмония.Първо,защото не си лекар и второ ....докторите са инструктирани от горе да те пишат -болен от търговски вирус..И,става една постоянна безкрайна въртележка.

fallback