Снимка: БГНЕС
fallback

Ситуацията с болничните легла в страната за пациенти с COVID-19 е критична, но това не означава че капацитетът е изчерпан, заяви здравният министър Стойчо Кацаров, цитиран от БНР.

„Това, че свети в червено, не значи, че е изчерпан целият капацитет. Това значи, че е изчерпан разкритият до момента капацитет. Но това, което ни притеснява нас, което ни принуди да предприемем тези мерки миналата седмица, е, че ние знаем, че целият капацитет на болниците вече е близо до изчерпване. Резервите за това да се разкриват още 10, и още 10 легла, вече не са толкова големи“, каза министър Кацаров.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 2 години

Мошенници

83

Иван

преди 2 години

Престани бе черна станция, върши си работата и престани да ни занимаваш с неща които са само твоя работа.Некадърници,мързеливци .Как да ви вярва човек като непрекъснато лъжете бе?При Борисов за да саботирате бяхте против ваксините,заграбихте властта с игрички станахте за ваксините? !

82

Анонимен

преди 2 години

До БОКИЧАНема нужда от походни легла - хората да си умират на место в къщи! След това редиме труповете на паркинзите, заливаме с бензин и палиме!

fallback