Снимка: БГНЕС

Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Румен Радев.

"Предишните управляващи насадиха трайно недоверие срещу ваксините", каза той.

Като член на закритите НОЩ и Национален ваксинационен щаб не мога да замълча пред тази лъжа!

Това пише проф. Асен Балтов в своя Facebook профил. Ето какво казва още бившият директор на "Пирогов":

Без обществото да знае какво ни е коствало, успяхме да набавим необходимите ваксини в първия възможен момент. Преди това обстойно и експертно обяснявахме за създаването им, за производството, за разпространението и за ефекта от тях. Успяхме да организираме експресна имунизация на най-уязвимите групи, при първа възможност отворихме "зелени" коридори за всички.

Няма да продължавам да изреждам. Ще кажа само, че щом Румен Радев си позволи да използва предизборния си лозунг от залата на президентството, целта на това неделно рандеву не е въвеждане на ефективни мерки, а симулация на закъсняла ангажираност!

Само сме критикували, не сме предлагали алтернативи казва още президентът в активна кампания. Лъжа! От месеци предупреждаваме за опасността, пишем статуси, обясняваме по различни медии. Защо днес не потърсихте експертно обединение, защо не събрахте бивши, настоящи и бъдещи в името на живота и здравето на българите?

Радев, Кацаров и компания не забравяйте, че здравеопазването е въпрос на национална сигурност.

Коментари Напиши коментар

189

Ники

преди 6 месеца

Нагъл , по-нагъл , най-нагъл , Р.Р.

188

Иво

преди 6 месеца

Гербавата *** плюе ли плюе. Все едно някой ги слуша

187

Анонимен

преди 6 месеца

балтов, отрватителна подлого, вместо да се скриеш вдън земя и да не се появяваш никога повече, ти проявяваш огромна наглост и поредните лъжи...за съжаление лекарите ни са по-зле и от политиците..