Снимка: БГНЕС

Триста и деветдесет души се ваксинираха във Военномедицинската академия /ВМА/ през почивните дни, съответно - 214 в събота и 176 - в неделя, съобщиха от ВМА.

От тях 33-ма са с "трета доза".

Екипите на ВМА са работили извънредно през двата дни поради засиления интерес от страна на гражданите да се ваксинират срещу коронавирусната инфекция.

В делничните дни Ваксинационният център на ВМА е с работно време от 8.30 до 16.00 часа. Имунизацията се осъществява с ваксините на Moderna, Pfizer/BioNTech и Janssen. Не е необходимо предварително записване.

Сертификати за ваксинация срещу COVID-19 за граждани, имунизирани във ВМА, се получават на място, в зала номер 7, или по електронен път, след заявление на certificate@vma.bg.

Към 18,30 ч. във Ваксинационния център на болница "Св. Анна"-София АД са ваксинирани над 300 души, работят два екипа. Час и половина преди края на работния ден - 20,00 ч. опашката от желаещи да се ваксинират пред пункта е сравнително малка, съобщиха от болницата.

Днес, преди обяд е имало един срив в Националната здравно-информационна система с продължение около 10 минути.

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 6 месеца

Поредната лъжа и

24

Лъжец безобразен

преди 6 месеца

Браво, тези, 33-мата, от коя масонска ложа са били, маммиццата ви? А сигурни ли сте, че вместо около 400, ваксинираните не са били около 666 души? Нищо де, колкото и да са били, сега спокойно ще могат да прегръщат отново баба!

23

Прожектор

преди 6 месеца

Скоро за невежите кратуни, отказващи да се ваксинират, няма да се намери място в ЕС !