Снимка: БГНЕС
fallback

Тази неделя изтича гратисният период, в който посетителите на местата на закрито без зелен сертификат няма да бъдат глобявани.

През последните дни след въвеждането на новите COVID мерки се наблюдава наплив от желаещи да се ваксинират. В 8:20 ч. ваксинационният пункт в „Пирогов“ вече е отворен, но няма голямо струпване от желаещи да се ваксинират, така че пациентите минават бързо през процедурата по ваксинация.

Една от първите ваксинирани в неделната сутрин е пенсионираната фелдшерка  Донка Стефанова.

„Две години близо разсъждавах дали да си сложа ваксина, или да не сложа, имайки предвид сведенията от телевизиите. Едни казват да се сложи, други казват да не се сложи. Никой да не упреква народа защо досега не си е сложил ваксината. Моето лично заключение като здравен работник е да се ваксинирам. Разбрах, убедих се, че трябва да се сложи ваксината“, казва Донка пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

234

Вио

преди 2 години

Тея платени статии...Съвсем на *** ли ни правят? Какви две години, какви 5 лева. Първите инжекци получиха извънредно разрешение пред декември 2020. Вари ги, печи ги, но две години няма как да се докарат. Отделно пенсионирана фелдшерка не е здравен работник, а бивш такъв. Жената може да е на 85 години и от 25 години да не е виждала пациент...

233

аз

преди 2 години

До АнонименСериозно.Има ли ощеместа във вилната зона на Варна за вилички.

232

Гражданин

преди 2 години

На какво основане,бре ?! Това е противоконституционно !!! Подивели сте с това ваксинира не ?! НЯМА гаранции ,че ще оживея след ваксинирането,НЯМА сигурност,че след като се ваксинирам няма да се заразя отново,НЯМА положителни данни,че след ваксинирането няма да стана заразоносител - за какво ми е да се ваксинирам ?! И без вашата ваксина много народ си е жив и здрав !!! Само фашисти могат да искат да унижават народа си !!!

fallback