Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Германия обяви България и Хърватия за високорискови държави, в които епидемията от коронавирус се разпространява в опасни размери, предаде БНР.

Oще по темата
Всеки, който влиза в Германия от тези две държави, ще трябва да остава в 10-дневна карантина.

Изключение се прави само за напълно ваксинираните с две дози, като втората трябва да е поставена най-малко 14 дни преди пътуването.  

Също така без карантина ще влизат в Германия и оздравелите от Covid-19, които имат официален документ за това, а болестта е прекарана през последните 6 месеца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

ПроСоТо

преди 2 години

..но пък демонстрират едно наистина уникално свойство:..-Много бързо и леко се възстановяват след всеки лобут.ФАКТ...Разбира се,докато ги налобутат отново..

93

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...с известно закъснение,но за сметка на това с.."уважение"..:-Не знам към кого си се обърнал,авер,и какъв е спора ви,но особено ме затрогна следното твое твърдение:..-"Германците избират да вярват и да изпълняват каквото им казват по-умните от тях"....Много точно!...Пропуснал си обаче да посочиш некои от "по-умните им"..Напр..-Хитлер,Гьобелс /особено "умен"/,..д-р Менгеле../"суперспециалиста"/..и др..Всъщност,дойчовците могат само да маршируват..Еднатъпанация,която яде бой постоянно

92

Анонимен

преди 2 години

Отговори ми Ти.Да точно Ти.Преглътни поредната глътка ракия,изяж поредното кюфте,завърши поредното обвинение към жена си,оправдай себе си за всичко и го направи:Германците избират да вярват и да изпълняват каквото им казват по-умните от тях( тези които са учили за това повече време от колкото ти си работил на банцига),а Българите вярваме на себе си(защото се мислим за много по-умни) коя нация е по- богата и живее по-добре?Кои подход е по-добър?

fallback