Снимка: БГНЕС
fallback

Главният лекар на болницата в Екатеринбург Алексей Малинкин сподели, че симптом на коронавирусна инфекция при ваксинирани хора е честото и обсесивно кихане. Малинкин отбеляза, че подобно страдание би трябвало да се появи при въпросните лица внезапно.

Лекарят припомни, че ваксината не предоставя пълна гаранция за защита срещу коронавируса, но намалява риска от заразяване и най-вече този от хоспитализация.

Малинкин каза, че според статистиката от общия брой на лекуващите се в болници след заразяване с COVID-19 под 10% са преминали пълен курс на ваксинация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 2 години

Честото кихане също е признак че някой ви споменава не с добро.

30

Доктор Менгеле

преди 2 години

Може да умрете, което се счита за нормален страничен ефект.

29

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер плати 2.3 млрд. долара глоба. Незаконно е рекламирала четири свои медикамента, твърдейки, че те помагат при заболявания, за които препаратите не са тествани. Пфайзер е обвинен в даване на подкупи на органи на здравеопазването, за да бъдат поощрявани да предписват на пациентите медикаменти, произведени именно от тази фирма. Пфайзер плати на Нигерия 75 млн. долара като компенсации заради антибиотика "Trovan", в резултат на което са починали 11 деца. И подписахте, че няма да ги съдите!???

fallback