Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Учителите без зелен сертификат могат да преподават дистанционно, коментира министърът на образованието Николай Денков пред bTV по повод обсъжданите нови мерки срещу разпространението на коронавируса в училищата.

Oще по темата

Идеята за задължителен зелен сертификат е новият елемент в мерките и той идва като предложение от министерство на здравеопазването, което в настоящата ситуация с пика на четвъртата вълна на COVID-19, трябва да бъде подкрепено.

20% отсъстващи деца или 30% карантинирани паралелки са основание за преминаване в дистанционно обучение, заяви министърът на образованието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

108

Ам гъл

преди 2 години

Абе Хора къде Изчезна "Човека". Постоянно противопоставяне Едни срещу Други :Ваксъри, Антиваксъри ***, зелени сделки, инфлация, НАТО ООН. НАИСТИНА ли не виждате, че всичко се Задейства Едновременно.Няма случайни неща. Ей Хора размърдайте се и покажете, че заслужаваме мястото си на тази Земя. Живота е за да се Живее а не да се Крием от него. Това ли искате да оставите на децата си Страха и преклинената глава. БЪДЕТЕ ХОРА.

107

Ам гъл

преди 2 години

Жалко за "човеците" неспособни да Прозрат една Манипулация. Слъжебния кабинет внесе "Плана за възстановяване" и ония "Хубавци" от фашистка Германия поискаха първо резултати Увапцване на населението и после ще им дадат Подкупа за съвършеното. Явно всички искат да "Усъвършенстват човека" да се превърне в Ангелче и да отлети на небето.

106

Какво правим?

преди 2 години

Какво правим, ако учителите и преподавателите си пуснат платен и неплатен отпуск? Имат право, нали?

fallback