Снимка: БГНЕС
fallback

Здравните власти днес ще обявят какви нови мерки се подготвят в страната срещу  разпространението на коронавируса. Министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров вече заяви, че те няма да влязат в сила веднага, а след обсъждане със засегнатите браншове.

Oще по темата

Очаква се новите ограниченията да са свързани със "зелени сертификати" като привилегировани ще са ваксинирани и преболедували до 6 месеца.

Ще се признават както PCR, така и антигенни изследвания. Очакванията на бизнеса са, че антигенните тестове ще са безплатни за гражданите и за сметка на държавата. 

Същевременно от Българската болнична асоциация ще предложат на здравното министерство неваксинираните да доплащат сами лечението си за Ковид-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

Анонимен

преди 2 години

От утре всички, които пият и пушат да си плащат сами лечението в случай на проблеми със сърцето и рак. Ако се тръгне с такава дискриминация знаете ли докъде ще се стигне? Че няма да ти се позволи да си купиш пица или лимонада, защото някой си е решил, че са вредни за теб. Пълни безумици.

121

О хо хо

преди 2 години

НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ЗАБРАНЯВА ДО ИЗБОРИТЕ! СЕЩАЙТЕ СЕ ЗАЩО.

120

Анонимен

преди 2 години

до кога с това безумие с тези училища. И малоуммниите разбраха че там е проблема, какво ни баламосвате с кръчми, в колко семейства ежедневно се ходи на ресторант и в колко има член който ходи в училище университет или детска градина.. Като не могат да се справят с корона кризата, да се махат

fallback