Снимка: МЗ
fallback

Още два туристически обекта - два от най-култовите и популярни нощни клубове в столицата получиха стикера „100% ваксиниран персонал“, съобщиха от Министерството на туризма.

Министърът на туризма доц. Стела Балтова заедно с държавния главен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев поставиха отличителния знак срещу сертификатите, които собствениците на заведенията представиха.

С това те показаха своята съпричастност към каузата – опазване здравето и сигурността както на своя персонал, така и на своите настоящи и бъдещи посетители.

Собствениците на клубовете – Димитър Илиев и Евгени Зумпалов, споделиха, че решението на техните екипи е било спонтанно и продиктувано от вътрешната убеденост, че това е начинът да предпазят своето здраве и да си осигурят свободата и възможността да работят в условията на пандемията от COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Tseh

преди 2 години

Да се бойкотират на 100 процента подобни обекти.

48

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 49. Кунчо днес го каза, ама няма кой да слуша. Сертификата за ваксинирани важи една година след втора игла, за преболедували 6 месеца след карантина, за тези с клечката в носа- 3 дни. Демек набодените трябва да се боцкат след една година пак и така докато свят светува, стига да са живи и здрави.

47

Анонимен

преди 2 години

Масов бойкот! Само така ще оправим фашагите.

fallback