Снимка: БГНЕС
fallback

482 паралелки са затворени в момента заради COVID-19 по механизма, който сме заложили. Това каза пред журналисти днес министърът на образованието и науката Николай Денков.

Той участва в откриването на новата академична учебна година в СУ "Св. Климент Охридски".

По думите му МОН следи ситуацията всеки ден, има плавно нарастване на случаите, което е било очаквано и за момента няма изненади.

Денков отказа да коментира кандидатурата за президент на проф. Анастас Герджиков, ректор на Софийския университет, с аргумента, че днес се открива академичната учебна година и никой на тържеството не си е позволил да говори за политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 години

Денков, издавайте ЗАПОВЕД за спазване на мерки :маски и тестове, а не "препоръки",супер несериозно е това! Това е пълна подигравка със зравето на деца и родители в настоящата силно притеснителна обстановка! Тези "препоръки",без заповед знаете, няма да се спазват,а без маски и тестове, няма как да има нормално присъствено.Стига протакане и безотговорност, големите ученици се справят с ДО, пуснете незабавно заповед за преминаване онлайн, хиляди родидели са силно притеснени от цялата тази ситуация!

14

Анонимен

преди 2 години

ПОСТАНОВКИ С ФАЛШИВИ ТЕСТОВЕ !

13

Ква изненада

преди 2 години

Всичко върви по план график.Към 15 очакваме преминаване към онлайн обучение, че присъственото много вдига разходите за отопление през зимата.

fallback