Снимка: Pixabay
fallback

Гръцките здравни власти обявиха 1 100 нови случая на коронавирус за 24-часовия период, завършващ днес, както и 24 смъртни случая.

Броят на пациентите на вентилатори е 337 рано в неделя следобед – по-висок в сравнение с предишното денонощие, съобщи „Катимерини”.

Регионът на Атика има най -голям брой нови случаи - 191, следван от Солун - 149.

От началото на пандемията има 645 969 потвърдени случая на коронавирус в Гърция и 14 679 жертви на заразата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Aнонимен

преди 2 години

52: Проблемът на PCR тест за определен вирус e, че засича за съжаление само този вирус, бавен е и много скъп! Но ако сте положителен по този тест за този вирус, сте положителен за вируса. :) Ако имате грипоподобни симптоми, а тестът Ви е отрицателен, най-вероятно имате друг вирус, но кой - ще Ви трябва пср тест за друг вирус, за да разберете.

51

До 54

преди 2 години

Епидемиолог, най-накрая си признахте, че пари искате. Ами то... mRNA идеята за терапии и ваксини е от 90те години на 20ти век. Та 30 години. Приблизително беше ясно какво може да се очаква. Въпросът беше дали ще работи наистина. А другите 2 ваксини у нас са си обикновено с преносител (вектор). Избор има, ако mRNA e проблемът Ви. И всичките да минали пътечката, понеже си има протоколи за изпитанията.

50

Отговор

преди 2 години

Октомври миналата година нямах обоняние, вкус, бях с лека хрема и главоболие. След тест за антитела- имах. Това лято, хрема, гърло, кашлица- за една седмица. Пак тест за антитела след 30, 40 дни- много по-голямо количество антитела. Срещаш го и организма се справя.

fallback