Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg
fallback

Дете на 9 години от харманлийско село е сред шестимата починали с COVID-19 от Хасковска област, съобщиха от областния оперативен щаб.

Oще по темата

Момичето е било положително за коронавирус от 14 септември,  на 15 септември е настанено в болница извън областта, а на 19 септември е починало, предаде БНР.

59 са новите случаи на коронавирус в Хасковска област. Сред тях е служителка от дирекция „Социално подпомагане“, но няма поставени под карантина в службата.

190 пациенти с COVID-19 се лекуват в болници в областта.

Вчера в региона са поставени 257 дози ваксина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 2 години

Поредната лъжа на докторята ,коня умря ,няма кой да повярва

72

Анонимен

преди 2 години

До tzveti8 - 79 - Така е, батка! Вече в сайтовете, като поискаш статистически данни, ти казват "бряяя кви статистики щи даам уе, кви дуказателства уе, бягай уе!" - Имат същото държание, каот на гузни палтци, дето се чудят как да излъжат финансовата институци з аоще пари и чуят, че изиксваме документация, защото ще им лъснат лъжите и почват да ни обвиняват в "еврейство" и прочие. А иначе, ако оставят пари на депозит, проверяват всичко мнооого коректно. Вече не работим с такива. Загуба са.

71

tzveti8

преди 2 години

В друг новинарски сайт пишеше, че това дете е било настанено в неврологично отделение. Едва ли е случайно. Хайде стига с тези драми! Вчера изкараха изконното право на българина да се интересува и да изисква от здравните власти легитимни документи за дейност като "агресия", "нападение" и какво ли още не. Не може да ми се пльоснат на улицата някакви, облечени като медици, и да им се довериш наивно да ти боцнат нещо без предварително да си се уверил, че са легитимни и че боцкат ваксина, а не друго!

fallback