Снимка: БГНЕС
fallback
Огнища на COVID-19 са регистрирани в Търговище. Случаите на заболели в детските и учебни заведения в областта са 27, съобщава "Монитор".
 
Данни на Регионалното управление на образованието /РУО/, цитирани от Областния кризисен щаб, показват, че с положителен резултат са 13 педагози и двама души непедагодически персонал, които работят в училища и детски градини в различни населени места на областта.
 
Като контактни под карантина са поставени трима учители и трима души от непедагодическия персонал. Около два процента от учениците в област Търговище към момента са с грипоподобни симптоми, уточняват от щаба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Галин Костов

преди 2 години

Тарикат, я ми отговори при какви критерии се обявяваше грипна ваканция? Сега броят болните като квачка пилетата си За един болен ученик затварят цяла паралелка. Безобразие!

13

Анонимен

преди 2 години

До Галин КостовКак да не е спирал като имаше грипни ваканции постоянно? При децата са най0-големите развъдници на ззарази. Просто като не искате да са ви в къщите :)

12

Галин Костов

преди 2 години

Какво е целта на тази новина? Да склонят хората че децата им трябва да минат на дистанционно обучение? Навремето постоянно имаше болни учители и ученици, но учебния процес не спирал. Какво ме интересува че някаква си лелка е пипнала респираторно заболяване и има температура или че някое дете в детската градина имало сополи? Навремето да не би да не ги е имало тези неща? Безобразията на коронаджиите вече преминават всякакви граници на търпението!

fallback