Снимка: БГНЕС
fallback
Здравните власти във Велико Търново отчитат ръст на децата, които са заразени с COVID-19 в областта. Езиковата гимназия „Професор Асен Златаров“ е петото учебно заведение в региона, където паралелка, от която ученик от 11-и клас е дал положителна проба, минава на дистанционно обучение, предаде БНР.
 
Три дни след началото на учебната година в област Велико Търново под карантина вече са поставени 97 деца и ученици от четири училищни паралелки и една яслена група.
Oще по темата
 
Причината за преминаване към онлайн обучение са един болен учител и четирима подрастващи, посочват от РЗИ. 
 
Заболеваемостта в региона устойчиво е над 370 на 100 000 население. Увеличават се тежките случаи и на болнично лечение са 198 пациенти, като заетостта на леглата в Covid секторите е 74%. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

АЙДЕ

преди 2 години

НА МЛЕКОТО-О-О-ОТПРЕД ПРЕСНО-ОТЗАД КИСЕЛО

42

Великите Трънове

преди 2 години

Много ясно щом ги пуснат на училище децата ще започнат да разнасят вируси и всякакъв друг вид зарази за зимният сезон или сезона на вирусите. Така е НИЩО ЧУДНО. Да почват да ги ваксинират Трънчетата на Тръново.

41

Не пипайте децата!

преди 2 години

Вярно ли е че на морето вече имало ресторант с табела на входа: " Уважаваме и се гордеем с всички ваксинирани. Вашето здраве и живот са най-важни за нас защото знаем че сте уязвими за кавид. Но нашия ресторант е за НЕваксинирани, защото и те искат да се хранят. Това не означава че ще дискриминираме ваксинирани. Ако сте ваксиниран и искате да посетите заведението ни, трябва да подпишете информирано съгласие, както при ваксиниране. Добре дошли"

fallback