fallback

Министерството на здравеопазването излезе с нови инструкции към Регионалните здравни инспекции и МВР, с които ги информират, че при грубо нарушаване на ковид мерките да подават сигнали към прокуратурата.

Въпреки забраните, нощен клуб в Русе работи, в петък и събота. Според собственика му Петър Йорданов наложените мерки са неадекватни и съсипват бизнеса.  

"С две думи направо да ни дават на съд, без да ни чуят мнението. Нямат представа от този бизнес, за да говорят за него", категоричен е Петър пред Bulgaria ON AIR.

Персоналът на Петър е изцяло ваксиниран, той смята, че при условие, че се спазват мерките за дистанция и дезинфекция, клубовете са безопасно място и е категоричен, че ще продължи да работи.  

Голяма част от колегите на Петър в цялата страна също бойкотират мерките.   

"Окръжна прокуратура трябва тогава да се сезира и в обществения транспорт. Всички сме заедно, целият бранш сме обединени, ще продължим", каза председателят на БАЗ Ричард Алибегов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

69

преди 2 години

Заведения които бойкотират - връщане на ддс на 20%

43

Анонимен

преди 2 години

Така е в автобусите младите са без маски защо няма санкции освен това се заформят и дкадали с по възрастните които им правят забележки

42

Анонимен

преди 2 години

Борисов бил "диктатор", а? СЕГА ще разберете какво е да ви мачкат с репресивния държавен апарат: ще ви пращат всеки ден РЗИ, БАБХ, Полиция, а ако сте много ербап, и НАП. Тепърва някои ще разберат какво значи комунист да се докопа до кокала и някой да иска да му противоречи.

fallback