Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Полицията на Италия предупреди, че противници на ваксините призовават за въоръжени нападения по време на антиправителствените протести, насрочени за почивните дни.

Oще по темата

Осем души са разследвани за подтикване към престъпление.

Извършени са обиски в шест италиански провинции, включително Милано, Рим и Венеция, предаде БНТ.

Осемте разследвани са били членове на група, нарекла се "Воините" в Телеграм.

Властите подозират, че те подготвят нападения по време на предстоящите демонстрации в Рим срещу въвеждането на зелен здравен пропуск. Предполагаеми мишени не се уточняват.

Зеленият пропуск удостоверява получена поне една доза ваксина, негативен тест или преболедуване на COVID-19. Той беше въведен това лято за влизане в културни обекти и увеселителни заведения, но действието му постепенно се разширява.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Арест за терористи

преди 2 години

Адвокатите им да изискват арести за нагли престъпници на власт в Италия,Гърция,Франция,САЩ и други държави провеждащи нагъл террор рекламиран като КОВИД пандемия и последвало принуждаване за малтретиране със "ваксини" без сертификати за безвредност!!1До 300 000 години затвор за престъпник предлага Америка заради трайно нелечимо увреждане на човеците развъждани с Божия заповед последните 8891 години..С цел лечение на биосферата..с домашни животни и растения..

59

истината

преди 2 години

Време беше. От утре и аз който видя с маска или да си мие ръцете го пребивам.

58

Анонимен

преди 2 години

Еи как лъжат, ще се пробват мирен протест да го инсценират в нападения. Нападателите може да се платени вяксъри то само те се радват на наболи се идио....

fallback