Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Медиците от Спешна помощ в Благоевград излязоха на протест, защото не са получили парите си за работата им на първа линия.

"Ние сме се събрали, за да изразим нашето недоволство от новия метод на изчисление на пари за положителни пациенти с коронавирус. В началото на пандемията се обяви, че ще ни бъдат давани по 1000 лв. За миналия месец всеки е получил различна сума, сумите варират между 100 и 500 лв. Аз лично съм получила около 200 лв.", обясни д-р Рая Илиева пред Нова телевизия.

За юли и шофьорите на линейки не са взели бонус с обяснението, че не са имали досег с болни от коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 2 години

38 нормално като свикнеш с хилвдарката, после ти се виждат малко. Това беше две години.

26

анонимен

преди 2 години

То като не сте ги искали нашите лекари, да видиш. Други ще ги поискат, както дефакто става. А вие защо бягате към други страни за повече пари, защо стачкувате тук, нима не изнудвате и вие изпосталялата ни държава. Лично аз мисля, че всички, барабар с лекарите са един дол дренки, затова махна не се намирайте. Виждате сламката в окото на другия, ама гредата във вашето - не.

25

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 30 Вие не сте лекар, а най-обикновен ***. Който можеше, вече замина. В някои държави парите за здравеопазване се разпределят правилно, а тук - бацевите дружки с дворци, обикновените лекари - кучета ги яли. Не кучета, ами другото, сещате се. И ние нямаме нищо общо с това. Та първо се разберете с балтов и подобни, пък тогава ни подхващайте нас. Аз го преболедувах без лекарска помощ. Повече ги натовариха уплашените от тях самите. Пък и организацията беше много лоша.

fallback