Снимка: БГНЕС
fallback

В германската столица Берлин няколко хиляди души участваха в неделя в неразрешени протести срещу ваксините и мерките, с които властите се опитват да ограничат четвъртата вълна на пандемията.

Демонстрантите издигнаха лозунги от типа „Долу ръцете от децата ни“ и се обявиха срещу разделението на обществото на принципа на имунизирането.

Oще по темата

Някои региони в Германия смятат да наложат по-строги ограничения за хората, които не са ваксинирани срещу коронавирус.

Берлинската полиция съобщи в Тwitter, че е задържала около 80 души за неспазване на реда.

Около 60% от германците вече са напълно ваксинирани, а около 65% са приели поне една доза от ваксината, но инфекциите отново се увеличават бързо, отбелязва агенция Ройтерс, цитирана от БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

славянин

преди 2 години

''Около 60% от германците вече са напълно ваксинирани, а около 65% са приели поне една доза от ваксината, но инфекциите отново се увеличават бързо, отбелязва агенция Ройтерс, цитирана от БНР.''Това последно изречение от статията доказва отлично лъжите на глобалната власт, че ''масовото бодене щяло да спре пандемията''!

22

Явор

преди 2 години

Такива демонстрации трябва да бъдат забранени. Няма по-неморално нещо от протест срещу здравето и живота на хората. За ваксините се говори със специалисти, а не с лечители по Интернет.

21

Demonaz

преди 2 години

Тия са откърмени с комунистичестка идеология ,сър..

fallback