Снимка: БГНЕС
fallback

Над 100 000 са пациентите с коронавирус в болниците в Съединените щати. Това е на-високото ниво от осем месеца насам, предаде Ройтерс, цитирайки данни на здравното министерство.

Oще по темата

Най-много хоспитализирани има в щата Флорида, предава БНР. Следват Тексас и Калифорния. Над 95 процента от леглата за интензивно лечение в Алабама, Флорида и Джорджия са заети.

Делта вариантът на вируса изпрати рекорден брой деца в болница - над 2 000 към момента.

По-рано Белият дом съобщи, че половината от непълнолетните между 12 и 17 години в страната вече са получили поне една доза ваксина срещу Covid-19.

Съединените щати се надява на разрешение за ваксинация с препарата на Пфайзер и на по-малки деца от есента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 2 години

Жалко за дечицата! САЩ разпространиха заразата, приписаха го на Китаи, а сега американските деца плащат данъка на алчността на кукловодите на правителството на САЩ.

39

БРЦК

преди 2 години

Вече стана ясно и за ваксините и за ПСР теста и за ковида ВСИЧКО Е СРЕЩУ ХОРАТА . С ВАКСИТЕ СЕ ПУСКАТ ВСИЧКИ ЩАМОВЕ ДЕЛТА МЕЛТА ГАМА И Т. Н. БЪДИ ОТГОВОРЕН КАЖИ НЕ НА ВАКСАТА

38

Анонимен

преди 2 години

За САЩ, въпреки че съм против ваксинирането срещу ковид, реално ако погледнете данните за отделните щати ще видите, че в тези, където има голям процент ваксинирани смъртността е доста по-ниска. Искам да видя как ще се развият нещата до края на зимата и ако излезе, че това е трайна тенденция, може и да преосмисля позицията си.

fallback