Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback


Учителски организации настояват да се разреши прилагането на трета доза от ваксините срещу коронавирус, предава Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

От неформалните обединения "Учители за безопасно образование" и "Обединени учители за безопасно образование" са силно притеснени от драстичното нарастване на 14-дневната заболеваемост, както и от големия брой заразени деца преди старта на новата учебна 2021/2022 година.

Според учителите те трябва да получат бустерна доза преди 15 септември.

Друго искане на преподавателите е всички ученици да бъдат тествани регулярно, най-малко два пъти седмично срещу коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Мъдуран

преди 2 години

Абе кой пак говори от тяхно име!? Преди дни протестираха против ваксините ,а сега се намери платен мазниик да търси бустерна.

60

Стига!!!

преди 2 години

Няма Ковид. Има алчни доктори, които изписват пари по здравни пътеки. Докторите отдавна са се превърнали в търговци и рекетьори. Няма осъден доктор за професионална грешка. А политиците и медиите... знаем ги що за стока са.

59

Анонимен

преди 2 години

е за кво всяка седмица тестове, като повечето деца са го изкарали (както и възрастни)... тъкмо във враждебна среда организма произвежда антитела

fallback