Снимка: БГНЕС
fallback
Областни координационен щаб за борба с коронавируса в Търговище призова за затягане на контрола при проверките за спазване на противоепидемичните мерки, съобщи БНР. 
 
Мярката е наложителна заради повишаването на броя на заразените с COVID-19. Както се очакваше област Търговище премина от оранжевата в червената зона.
 
Трите многопрофилни болници в Търговище, Попово и Омуртаг имат готовност да приемат новозаболели и очакват съдействие за централизирано снабдяване на всички лечебни структури и обществени организации с лични предпазни средства и препарати за дезинфекция.
Oще по темата
 
Кампанията за повишаване информираността за необходимостта от ваксиниране на жителите на областта също продължава.
 
След предварителна заявка специализирани екипи за ваксинация ще посещават селата в областта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

.

преди 2 години

Пети номер ли си , шести номер ли си дай само да ми обясниш защо наричаш хората картофи, че нещо не можах да ти хвана тънкия хумур! Да предположа, че си от мегаполисите и топ курорти на Европа - Варна и Бургас , където сте само репи и зелени салати(марули)

9

Коприва

преди 2 години

До 9. Не пожелавай другиму, това от което се страхуваш! Ако някой ти пречи, стой далече от него. Повечето от нас ви желаят живот и здраве и ви се чудят на акъла и ако говорят и пишат, то е защото се опитвате да завлечете още хора в капана в съзвучие с масираната психоатака от медиите.

8

Анонимен

преди 2 години

Защо не се ваксинират ромите не стига това ами не носят и маска нито в транспорта нито по магазините и от къде имат пари за харчене след като не работят и не учат но са вечно по моловете на хладно или на топло. ..

fallback