fallback
Днес ще се реши дали в Бургас ще затягат мерките заради тревожния ръст на заболелите от COVID-19. Морският град вече влезе в "червената зона" с 271 заразени на 100 000 души, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Болните са предимно туристи. Хотелиерите в Слънчев бряг признават, че изпитват трудности да контролират туристите. Сигналите за неспазване на мерките по морето са десетки.
 
Междувременно Бургаската опера отмени спектаклите си, включени в музикалните празници "Емил Чакъров". Решението беше взето, след като над 10 души от оркестъра дадоха положителни проби за COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 2 години

Неазабавно смотания бургаски кмет да започва къртенето на всички пейки по паркове и градинки в целия бургаски регион!!! Да не пропусне и тези пред блоковете и детските площадки!

23

Анонимен

преди 2 години

Удобно добавиха една нула към утвърдените медицински стандарти-над 200 заболели на 10 000 души и продължават да плашат популацията с една безобидна за 90% от населението лятна хрема.Според така обявените данни хората с положителен тест, , практически са по-малко от 3 на хиляда,а от тия трима най-много един е със симптоми.Всичко е за едни пари.

22

Сърп и ЧУК

преди 2 години

Ами петък се прибрах от нашето море,бях 8 дена там,в най-пиковите места и моменти- нямаше маски,нямаше мерки ,нямаше ЕДИН болен!!! Но там никой ни слуша продажните медии и тв, освен това се учудих много прибирайки се, в пловдивска област вече бяха пръсскалли от високо,небето беше една перделина, гледайте небето и ще навържете нещата! СПИТЕ ЛИ?

fallback