Снимка: БГНЕС
fallback

Доброволци на Българския червен кръст ще раздават информационни брошури за безопасността и ефективността на ваксините. Акцията е част от информационната кампания, която провежда Министерството на здравеопазването.

Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация относно ползите от имунизацията срещу COVID-19, което от своя страна да промени нагласите и да повиши интереса към ваксините, съобщиха от здравното министерство.

В 11 часа доброволците ще раздават брошури пред метростанция "Сердика". В 12:30 часа акцията ще продължи пред НДК.

В следващите дни доброволци на БЧК ще раздават брошури и в градовете Пловдив, Варна и Бургас. На 26 август, четвъртък, от 11 часа акцията ще започне пред общината в Пловдив, като в 12:30 доброволците ще раздават брошури в кв. "Капана" в града.

На 27 август, петък, акция ще се проведе и в град Варна. В 11 часа доброволците ще раздават брошури в Морската градина, а в 12:30 - пред Катедрален храм "Успение Богородично".

На 31 август, вторник, от 11 часа инициативата ще започне пред общината в Бургас, ще продължи по ул. "Богориди" и в 12:30 младежите ще раздават брошури в Морската градина.  

Доброволците на БЧК вече разпространяваха информационни брошури в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 2 години

И как ще ни убедят в ефикасността на тия отрови, след като 1 година никой не каза какво всъщност съдържат, искат ти да поемеш отговорността при странични ефекти и ваксинираните масово се заразяват? То е ясно, че на всички искат да нахакат нанопаразит, който да може да бъде активиран по всяко време, а на всичкото отгоре те са си измили ръцете, защото си го поел доброволно!

45

Анонимен

преди 2 години

До 42:В случая с този вирус не става въпрос за антиваксерската групировка, а за световна дезинформация, жертва на която си и ти, демонстрирайки неприязън към хора, които имат съмнения в експирементална ваксина. Не мисли само, че си белият герой, а другите са лоши. Всички сме в един и същ "булшит" и само стискай палци утре ти да не легнеш на гърба на системата, щото става ясно, че нямаш никакви, ама никакви гаранции с тези ваксини. Подсилвай имунитета и се пази, и себе си, и околните. . Peaсе

44

House M.D.

преди 2 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

fallback