Снимка: БГНЕС
fallback
Пет деца са дали положителни проби за COVID-19, а общо 62 са карантинирани, съобщиха от Областния кризисен щаб в Сливен, пише в. Монитор. Учениците са на възраст между 13 и 15 години.
 
Децата са от две ученически групи, които са летували по Черноморието, в различни хотели. Няма данни за контакти между тях.
Oще по темата
 
От едната група са заболели четири деца, а останалите четири са поставени под карантина. От другата група едно дете е дало положителна проба, останалите 58 също са карантинирани.
 
Децата се лекуват в домашни условия. До момента не се е наложила хоспитализация. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

анонимен

преди 2 години

Кой организира тези лагери?

12

Койчо

преди 2 години

Имало още , които пращат децата си ТОЧНО СЕГА по лагери и... И подписват СЪГЛАСИЕ за мед. вмешателство "при случай"..., без да четат "малкиа шрифт". И после се чудят, че на отрочетата им мушкат по дупките разни палки с ОКСИД на ГРАФЕН... и хидрогел DARPA... И не се усещат, че утре, когато нашТЕ *** от МЗ одобрят ваксата за децата от 3 ТРИ годинки нагоре/в вече го направиха тези дни/-тихомълком ще ВИ ги" отработят" БЕЗ ваше знание. Блейте още, чифтокопитни недободени.

11

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли е трудно като ще се тестват да си купят от аптеката тест а не да го правят в лаборатория понеже по този начин прецакват лятото и на другите деца като ги поставят под карантина.

fallback