Снимка: БГНЕС
"Да се ваксинира човек срещу COVID-19 е "акт на обич". Това заяви днес папа Франциск и призова всички вярващи да се имунизират, предаде АФП.
 
"Благодарение на Бога и на труда, положен от мнозина, сега имаме ваксини, за да се защитим от COVID-19", каза папата във видеопослание, с което изразява подкрепата си към инициативата "От теб зависи" (It's up to you) за насърчаване на ваксинацията в САЩ и други страни от американския континент.
Още по темата
 
"Те ни дават надежда да сложим край на пандемията, но само ако са достъпни за всички и ако работим заедно", добави той. 
 
"Да бъдеш ваксиниран е акт на обич" и "да помогнеш да се убедим, че повечето хора са ваксинирани, е акт на обич. Обич към самия себе си, обич към своето семейство и приятели, обич към всички", отбеляза 84-годишният глава на Римокатолическата църква.
 
 
 
 

Коментари Напиши коментар

62

Гени

преди 3 месеца

Ваксинационата пропагандна кампания е полица , адженда, дневен ред на йезуиитите !!

61

славянин

преди 3 месеца

Маските на глобалните ни ''водачи'' една по една падат и се вижда какво в действителност им под тях! Както е пикано в Библията: ''няма да остане нищо тайно, което да не стане явно''!

60

Анонимен

преди 3 месеца

60, Мечо, тези нямат нищо общо с християнството, баце. Недей да виниш християнството като виждаш какво едни сатани правят и как го представят на човечеството. Тези са направили толкова злини не само на хората ами и на Бог, че няма да стигне форума тук да се опишат.