Снимка: архив, БГНЕС
fallback

В Сърбия от днес започна поставянето на трета доза от ваксините срещу коронавирус. Решението за това бе взето след заседание на Кризисния щаб.

Oще по темата

Подсилващата доза ще получат хора с хронични заболявания, здравни работници, както и за всеки ваксинирал се преди повече от 6 месеца, предаде БНТ.

Западната ни съседка регистрира ръст на новите инфекции, като ежедневно те са над 900. Досега в страната са ваксинирани около около 50% от населението.

Полша изпраща 650 000 дози Астра Зенека на Украйна. А в Германия одобриха имунизирането на деца над 12 години. Отвъд Океана - Ню Йорк стана поредният щат, който обяви задължителна имунизация за здравните работници. Ще се правят изключения по здравни или религиозни причини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

чети и мисли

преди 2 години

Всяка една ваксина "предизвиква на бунт" имунната система. Което, естествено я изтощава. Имунната с-***, насилвана да се бори с няколко ваксини, може така да се срине, че да умреш от мазол. Поправете , ако греша.

28

Анонимен

преди 2 години

Тва е като вица - изписва доктора лекарство и след няколко дни пита пациента как се чувства. Пациента казва, че се чувства много по-зле. Доктора казва - "удвояваме дозата"!Та същото и с вашите неработещи ваксини.

27

Еди кой си

преди 2 години

Направо да ги записват и за следващите вълни 5,6,7 и те така. Може и по 3 да слагат на по мераклиите.

fallback