Снимка: архив, БГНЕС
fallback

В ресторантите в Република Северна Македония от понеделник ще се допускат клиенти само след като покажат ваксинационен сертификат, съобщават местни медии.

Глобите за заведенията за хранене, в които ще бъдат регистрирани неваксинирани клиенти, ще варират от 2500 до 30 000 евро, съобщават от Държавната пазарна инспекция.

На 16 август в страната влизат в сила нови мерки, според които неваксинираните граждани ще бъдат ограничени в свободата си на движение, което властите очакват да спре разпространението на коронавируса, предаде БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Петърчо

преди 2 години

До 80 Хич не ми пука за теб да знаеш :) . Ама смешно е когато някой се напъва да убеждава останалите да не се ваксинират. Защото той с какъв мотив го прави? Та дали ще се ваксинира някой или не все ми тая. Само спрете да си намирате оправдания. Не за ваксините. За тях може и да не съм съгласен с оправданията но поне уважавам избора. Но за маските няма оправдания. Смешно е когато четеш какви все оправдания могат да измислят възрастни хора. Ако не беше смешно щеше да е тъжно.

73

Шаши

преди 2 години

Ти не ни бери грижата. Много филантропи, много нещо.

72

Петърчо

преди 2 години

До 75 Аз пък когато написах че имам близък човек който няколко дни беше в болница с висок риск от емболия и му биеха инжекции един ми вика че не ми вярвал защото не съм споделил лична информация. Все едно трябва да го заведа при него лично. Не се ваксинирай ако така си решил. Мога да разбера страх от ваксина ама смешните оправдания за маските съжалявам ама никой в здравия си разум не може да ги разбере. А да понеже било горещо времето. Този аргумент май има срок на годност един сезон а?

fallback