Снимка: БГНЕС
fallback
"Натискът към "Пирогов" е по-сериозен, повечето случаи на коронавирус са тежки. В момента се лекуват 36 души при нас, като 6 са в интензивни отделения", каза пред  bTV проф. Иван Поромански, който е директор на УМБАЛСМ "Пирогов".
Oще по темата
Той подчерта, че болницата е подготвена за нова евентуална четвърта вълна, както и ако има заболели деца.
 
Проф. Поромански смята, че тежките случаи се дължат на това, че е лято и късно посещават болница. Той съветва хората да си правят тестове, за да хванат инфекцията на време.
 
Директора на спешната болница смята, че е важно хората да се ваксинират и отбеляза, че ваксини има, но желаещите са малко. За фургона, който беше поставен пред "Пирогов", той обясни, че е преместен в три кабинета в медицинския център на болницата заради жегите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

148

Недоразбрал

преди 2 години

Най голямото нещастие за бъгърете е че ваксинирането за Ковида беше един от приоритетите на правителството на ГЕРБ.Сега след като ко му нягите заграбиха властта и си поставиха за цел да изчегъртат постиженията на Борисов и ГЕРБ,то явно в чегъртането влиза и антиваксърска кампания в която са впрегнати всички лентяи,*** и ска паняци!!Наглостта им стига до там,че твърдят,че едва ли не целия свят играе в някакъв филм на Хичкок и само те са единствените нормалници останали на света??!!Гротеска!!

147

Анонимен

преди 2 години

ко? не?няма корона, няма вълни, дребно грипче е товамахайте ваксините и да живее мангъркатаp.s. ако Чорбанов пак се гътне, разбира се държавата ще го обгрижва нанови и ще получи най-доброто болнично лечение, че да продължи да обяснява, че опасност и нужда от ваксини нема мога да ви обяснявам колко време изкарах пред болниците миналата година и какво представлява нашето здравеопазване ( ако не си Чорбанов), ама антиваксър на гладен не вярва. Ама споко, него пак ще го лекуват, вас...

146

do 168

преди 2 години

Защо трябва да бъде усвоено нещо, че се преместили персонала в кабинет а не във фурфоните. Все някои усвоява, имагинерни пари за вас. Искам да ми разясниш как от преместване на кабинет се усвояват пари?

fallback