Снимка: Pixabay
fallback

Новинарският гигант CNN уволни трима свои служители, които са отишли на работа без да са си поставили ваксина срещу коронавирус.

По този начин те са нарушили вътрешните правила на компанията, предаде Асошиейтед прес.

Вчера ръководителят на медията Джеф Зукър е информирал писмено персонала за уволненията и напомнил, че имунизацията срещу COVID-19 е задължителна за всички, които работят в сградата на телевизионния канал или ходят на снимки и контактуват с други журналисти.

Oще по темата
“Нека да е ясно, имаме нулева толерантност към това”, е написал Зукър, който ръководи новините и спорта в компанията.

Много от офисите на новинарската мрежа отново са отворени и служители, които желаят, могат да работят на място. От тази възможност вече са се възползвали около една трета от работещите в телевизията.

Зукър е казал още, че маските ще са задължителни в офисите в Атланта, Вашингтон и Лос Анджелис, когато хората не се хранят, не пият или не са в изолирани затворени помещения. В съобщението на Зукър се посочва, че планираното връщане на работа на всички от 7 септември се отлага поне до средата на октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Долу CNN

преди 2 години

Бойкот на CNN

104

Анонимен

преди 2 години

При нас е време само като ги вяксиунират да дават значки. Така ще знаем от кои да се пазим. Все пак ваксаните създават мутации.

103

Демократ

преди 2 години

Кога отварят концентрационните лагери

fallback