Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Американската администрация разработва план, според който всички чужденци, пристигащи в страната, трябва да са ваксинирани напълно против коронавируса. Това съобщи официален представител на Белия дом за Ройтерс.

Очаква се мерките да влязат в сила наред с отмяната на съществуващите ограничения за влизане в САЩ от редица страни.

По думите на представителя на Белия дом ще бъде изработен съответен поетапен план, предвиждащ чуждестранните граждани от всички страни (с редки изключения), пристигащи в САЩ, да бъдат напълно ваксинирани.

Същевременно той посочи, че действащите ограничения за влизане в САЩ няма да бъдат отменени веднага, тъй като ситуацията с разпространението на коронавируса в САЩ в момента се е влошила.

В момента американските власти забраняват в страната да влизат повечето чужденци, които през последните две седмици са били на територията на Великобритания, Ирландия, Китай, Индия, Иран, Бразилия и др./БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Нане

преди 2 години

Ша пропуснем краваристаня и таз година...)) Язък... Между другото, как се чувстват наще грантаджии лобисти, краварите отмениха визите за усташите, а за тях не...

17

Анонимен

преди 2 години

Не ми е ясно как тия американци толкова изпростяха? Имат над 10000 случая на умрели от ваксини и продължават с глупостите?

16

Анонимен

преди 2 години

По последни данни на Центъра за контрол на заболяванията на САЩ, ваксините не препазват от заболяване, нито предпазват от разпространение на заразата. Но въпреки това хората си слагат вакисните. Как бихте нарекли това освен малоумие?

fallback