Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият премиер Бойко Борисов и членове на партията се ваксинираха. Имунизацията беше предавана на живо в страницата на Борисов във фейсбук.

Бившият премиер изкара коронавируса и каза, че още има антитела, но иска да даде пример.

Имам оплаквания от служебното правителство, каза той в отговор на въпрос има ли медицински оплаквания. Направихме научноизследователски кораб, днес го пускат на вода, никого не са поканили, а нямат никаква заслуга, обясни той.

Борисов каза, че ще се ваксинира с препарата на "Модерна" - за да е модерен, а после коментира пред сестрата - "с каквото хванете". Той каза още, че са осигурени от всички ваксини и има избор.

Обръщам се към политическата класа - дайте това да ни е първата обединяваща тема, по желание нека да е пак. Ще се моля на всеки, който е гласувал за нас, да отиде да се ваксинира - 650 хил. не са малко хора, заяви лидерът на ГЕРБ.

Сред имунизираните бяха бившият вицепремиер Томислав Дончев и Младен Маринов.

"Ваксинирайте се, не боли", призова бившият МВР шеф.

За ваксина бяха дошли и децата на бившия депутат Делян Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

334

Анонимен

преди 2 години

Гара Плакалница,кой сляя,да сляя.

333

ха ха

преди 2 години

Май че Томислав лично донесе "тезгяха" с винамин Ц или физиологичният разтвор, за да не стават грешки. Даже са го снимали ;)) ### Инак кои му дава право да пипа "Иглите", особено без ръкавици. Нито е лекар, нито е оторизиран. ### май съвсем за канарчета ни вземаха...

332

Анонимен

преди 2 години

На тиквата са му били нитрати.

fallback